Catalunya Web
¿Quieres reaccionar a este mensaje? Regístrate en el foro con unos pocos clics o inicia sesión para continuar.
Últimos temas
» Perquè varem abandonar la Web ?
Recepta de cargols de pasta amb xampinyons i pebrot vermell Icon_minitime09/06/23, 02:16 am por VlCTUR

» Un Joc Divertit: VERITAT ò MENTIDA
Recepta de cargols de pasta amb xampinyons i pebrot vermell Icon_minitime29/02/16, 12:18 pm por VlCTUR

» ALFABETO EMOCIONAL...
Recepta de cargols de pasta amb xampinyons i pebrot vermell Icon_minitime23/09/15, 11:32 pm por VlCTUR

» El domini de les emocions, clau en el treball i fora d'aquest
Recepta de cargols de pasta amb xampinyons i pebrot vermell Icon_minitime22/09/15, 06:44 pm por VlCTUR

» M'han ajudat a eliminar un xic de burriqueria.
Recepta de cargols de pasta amb xampinyons i pebrot vermell Icon_minitime21/09/15, 11:01 pm por VlCTUR

» Música de la Terra
Recepta de cargols de pasta amb xampinyons i pebrot vermell Icon_minitime23/09/14, 09:46 am por VlCTUR

» Per a Pantera.
Recepta de cargols de pasta amb xampinyons i pebrot vermell Icon_minitime26/05/14, 03:25 am por VlCTUR

» Bona tarde de¨fret ivent
Recepta de cargols de pasta amb xampinyons i pebrot vermell Icon_minitime07/05/14, 02:56 am por VlCTUR

» Bon Fret i molta pluja
Recepta de cargols de pasta amb xampinyons i pebrot vermell Icon_minitime01/02/14, 02:33 pm por greta


Recepta de cargols de pasta amb xampinyons i pebrot vermell

Ir abajo

Recepta de cargols de pasta amb xampinyons i pebrot vermell Empty Recepta de cargols de pasta amb xampinyons i pebrot vermell

Missatge  Panter 21/11/10, 04:09 am

Recepta de cargols de pasta amb xampinyons i pebrot vermell 120849g

Ingredients (4 persones)

300 g de macarrons.
1 pebrot vermell de rostir.
250 g de xampinyons frescos (poden utilitzar laminats en flascó).
2 grans d'all.
50 g d'ametlla en pols.
100 g de formatge mozzarella ratllat.
200 g de nata líquida.
Unes branquetes de cibulet.
4 cullerades d'oli d'oliva.
Sal

Com s'elabora:

Coem els cargolets en una cassola amb aigua bullint amb sal durant 10 minuts. Una vegada cuits els escorrem i els untem amb una mica d'oli d'oliva. Reservem.

En una paella amb unes cullerades d'oli d'oliva sofregim l'all filetejat, abans que agafin color afegim unes tires de pebrot vermell i unes làmines de xampinyons frescos i nets. Saltegem el conjunt, posem a punt de sal i baixem el foc, cobrim la paella amb una tapa i deixem que es cuinin els xampinyons.

Quan estiguin saltejats els pebrots i els xampinyons afegim la nata líquida i deixem bullir fins que espesseixi la salsa.

Barregeu la salsa amb els cargols cuits i escorreguts. Col loquem en una safata apta del forn i espolsem formatge ratllat, amb l'ametlla en pols i posem al forn fins que es gratini la superfície.

Quan traiem del forn distribuïm cibulet trossejat i servim a l'instant.
Panter
Panter

Nombre de missatges : 2858
Fecha de inscripción : 12/05/2010

Tornar a dalt Ir abajo

Tornar a dalt

- Temas similares

 
Permisos d'aquest fòrum:
No pots respondre a temes en aquest fòrum