Últimos temas
Recepta de crema de pèsols amb ramells arrebossats de coliflor
Pàgina 1 de 1
Recepta de crema de pèsols amb ramells arrebossats de coliflor
Ingredients (4 persones)
1 quilo de pèsols frescos.
2 grans d'all.
1 ceba tendra fresca.
50 g de mantega.
4 cullerades d'oli d'oliva.
35 g de farina.
1 / 4 de litre de llet.
1 rovell d'ou.
Sal
Ramells arrebossats de coliflor:
1 coliflor petita.
4 ous.
Sal
100 g de farina.
3 decilitres d'oli d'oliva per fregir.
Com s'elabora:
Preparem una cassola amb aigua i sal, quan comenci a bullir l'aigua hi afegim els pèsols desgranats.
En una paella, amb la mantega i l'oli d'oliva, sofregim la ceba i l'all tallat tot això molt finit (tall en brounoisse). Un cop sofregida la ceba, afegim la farina, ofeguem tot junt, a continuació afegim la llet i una mica de sal. Coem tot donant-li voltes sense parar.
Passem els pèsols escorreguts per la batedora o pel passapuré i afegim a la beixamel, batem de nou amb la batedora procurant que quedi lleugera. Fora del foc, hi afegim el rovell d'ou i movem fins que quedi una crema lleugera i saborosa.
Ramells de coliflor arrebossats:
Traiem les fulles verdes a la coliflor, la rentem en aigua freda i retirem la tija central, buidant per sota amb un ganivet. En una cassola posem aigua amb sal. Quan l'aigua comenci a bullir afegim la coliflor trossejada en ramells i una mica de molla de pa mullada en llet (això últim és per evitar la mala olor).
La coliflor s'haurà coure amb la cassola destapada uns 30 minuts, fins que estigui al dente (cuita a l'exterior i lleugerament llisa en interior).
Un cop cuita, escorreu amb compte de no aixafar els ramells i passem per farina, ou batut i fregim en una paella amb l'oli calent.
Segons es va daurant el seu exterior els donem la volta perquè es daurin uniformement cada ram.
Quan estiguin fregits, traiem a un plat amb paper de cuina perquè deixi anar l'oli de la fregida, a continuació i encara calents posem sobre la crema de pèsols també calenta.
Panter- Nombre de missatges : 2858
Fecha de inscripción : 12/05/2010
Temas similares
» Crema de boixac
» Capricho de crema pastelera y cítricos
» Recepta de cargols de pasta amb xampinyons i pebrot vermell
» Recepte cassolana, per quan et quedes SENSE VEU...
» Capricho de crema pastelera y cítricos
» Recepta de cargols de pasta amb xampinyons i pebrot vermell
» Recepte cassolana, per quan et quedes SENSE VEU...
Pàgina 1 de 1
Permisos d'aquest fòrum:
No pots respondre a temes en aquest fòrum
09/06/23, 02:16 am por VlCTUR
» Un Joc Divertit: VERITAT ò MENTIDA
29/02/16, 12:18 pm por VlCTUR
» ALFABETO EMOCIONAL...
23/09/15, 11:32 pm por VlCTUR
» El domini de les emocions, clau en el treball i fora d'aquest
22/09/15, 06:44 pm por VlCTUR
» M'han ajudat a eliminar un xic de burriqueria.
21/09/15, 11:01 pm por VlCTUR
» Música de la Terra
23/09/14, 09:46 am por VlCTUR
» Per a Pantera.
26/05/14, 03:25 am por VlCTUR
» Bona tarde de¨fret ivent
07/05/14, 02:56 am por VlCTUR
» Bon Fret i molta pluja
01/02/14, 02:33 pm por greta