Últimos temas
Pa de pessic
2 participantes
Pàgina 1 de 1
Pa de pessic
Pa de pessic
Ingredients
1 iogurt
4 ous
1 got d'oli d'oliva suau
3 gots de farina
3 gots de sucre
1 sobre de royal
2 gots de coco ratllat
i la pell ratllada d'una llimona.
Com a mesura, el got també pot ser l'envàs del iogurt
Doncs s'agafa un bol prou gran i si van avocant els ous (sense la closca, eh), i tota la resta d'ingredients. S'agafa la minipimer i es bat tots els ingredients fins que queda una massa uniforme. Mentrestant s'escalfa el forn a uns 180º. S'agafa un motlle i s'unta de mantega i si passa una mica de farina per tal de que no se'ns hi enganxi el pa de pessic. S'aboca la pasta al motlle preparat, i es posa al forn. Al cap de mitja hora aproximadament ja estarà fet el pa de pessic. S'ha de tenir en compte que quan la massa s'infla al cap d'uns 15-20 minuts, potser farà falta fer-li al mig un tall amb el ganivet per tal de que no es trenqui per allà on vulgui. I també que la manera segura de saber si ja està és provar de clavar-hi un "palillo". Si el traiem humit és que encara li falta una mica. Si està sec és que el pa de pessic ja està fet.
Bon profit.
Ingredients
1 iogurt
4 ous
1 got d'oli d'oliva suau
3 gots de farina
3 gots de sucre
1 sobre de royal
2 gots de coco ratllat
i la pell ratllada d'una llimona.
Com a mesura, el got també pot ser l'envàs del iogurt
Doncs s'agafa un bol prou gran i si van avocant els ous (sense la closca, eh), i tota la resta d'ingredients. S'agafa la minipimer i es bat tots els ingredients fins que queda una massa uniforme. Mentrestant s'escalfa el forn a uns 180º. S'agafa un motlle i s'unta de mantega i si passa una mica de farina per tal de que no se'ns hi enganxi el pa de pessic. S'aboca la pasta al motlle preparat, i es posa al forn. Al cap de mitja hora aproximadament ja estarà fet el pa de pessic. S'ha de tenir en compte que quan la massa s'infla al cap d'uns 15-20 minuts, potser farà falta fer-li al mig un tall amb el ganivet per tal de que no es trenqui per allà on vulgui. I també que la manera segura de saber si ja està és provar de clavar-hi un "palillo". Si el traiem humit és que encara li falta una mica. Si està sec és que el pa de pessic ja està fet.
Bon profit.
Editat per darrera vegada per Sinuhé el 31/03/09, 08:31 pm, editat 2 cops en total
Sinuhé- Nombre de missatges : 1687
Fecha de inscripción : 16/01/2009
Re: Pa de pessic
I aquest diumenge a la barreja per fer el pa de pessic, hi vaig afegir tota una taula de xocolata negre que havia fet desfer al bany maria. Boníssim !!!
Sinuhé- Nombre de missatges : 1687
Fecha de inscripción : 16/01/2009
Re: Pa de pessic
ummmm m'estic llepant els dits. I amb xocolata!
Carai Sinuhé ets una caixa de sorpreses fins i tot fas pa de pessic i pastis de xocolata...
Carai Sinuhé ets una caixa de sorpreses fins i tot fas pa de pessic i pastis de xocolata...
Isona77- Nombre de missatges : 1095
Fecha de inscripción : 18/01/2009
Re: Pa de pessic
Només alguna coseta de tant en tant, Isona.
Sinuhé- Nombre de missatges : 1687
Fecha de inscripción : 16/01/2009
Pàgina 1 de 1
Permisos d'aquest fòrum:
No pots respondre a temes en aquest fòrum
09/06/23, 02:16 am por VlCTUR
» Un Joc Divertit: VERITAT ò MENTIDA
29/02/16, 12:18 pm por VlCTUR
» ALFABETO EMOCIONAL...
23/09/15, 11:32 pm por VlCTUR
» El domini de les emocions, clau en el treball i fora d'aquest
22/09/15, 06:44 pm por VlCTUR
» M'han ajudat a eliminar un xic de burriqueria.
21/09/15, 11:01 pm por VlCTUR
» Música de la Terra
23/09/14, 09:46 am por VlCTUR
» Per a Pantera.
26/05/14, 03:25 am por VlCTUR
» Bona tarde de¨fret ivent
07/05/14, 02:56 am por VlCTUR
» Bon Fret i molta pluja
01/02/14, 02:33 pm por greta