Últimos temas
Postre d'Arròs amb fruita confitada i Zambaglione
Pàgina 1 de 1
Postre d'Arròs amb fruita confitada i Zambaglione
INGREDIENTS:
1/2 l de llet pasteuritzada.
100 g d'arròs.
200 g de sucre.
1/2 culleradeta de vainillina.
7 ous.
4 copetes de licor de Xerès "Tio Pepe".
100 g de fruita confitada.
10 g de mantega.
PREPARACIÓ:
Es posa l'arròs en una cassola al foc, amb aigua que el cobreixi; es bull 5 minuts, després s'escorre i s'afegeix la llet, es cou per espai de 25 minuts; a continuació se l'hi afegeix, fora del foc, la fruita confitada talladeta a trocets, 4 rovells d'ou i 100 g de sucre; després s'afegeixen 4 clares batudes a punt de neu i la vainillina, es barreixa bé i s'omple un motlle per a flams que, prèviament s'ha untat amb mantega i espolsejat amb sucre; es cou al bany Maria durant 45 minuts.
Zambaglione: En una cassola es posen 3 rovells d'ou, la resta del sucre i el xerès; es barreixa bé i es posa en bany Maria al foc, remenat-ho amb energia amb un batedor manual fins a obtenir un zambaglione espès com una crema.
Es verteix el motlle en una font i es cobreix amb el zambaglione.
Serveixi's fred o calent.
1/2 l de llet pasteuritzada.
100 g d'arròs.
200 g de sucre.
1/2 culleradeta de vainillina.
7 ous.
4 copetes de licor de Xerès "Tio Pepe".
100 g de fruita confitada.
10 g de mantega.
PREPARACIÓ:
Es posa l'arròs en una cassola al foc, amb aigua que el cobreixi; es bull 5 minuts, després s'escorre i s'afegeix la llet, es cou per espai de 25 minuts; a continuació se l'hi afegeix, fora del foc, la fruita confitada talladeta a trocets, 4 rovells d'ou i 100 g de sucre; després s'afegeixen 4 clares batudes a punt de neu i la vainillina, es barreixa bé i s'omple un motlle per a flams que, prèviament s'ha untat amb mantega i espolsejat amb sucre; es cou al bany Maria durant 45 minuts.
Zambaglione: En una cassola es posen 3 rovells d'ou, la resta del sucre i el xerès; es barreixa bé i es posa en bany Maria al foc, remenat-ho amb energia amb un batedor manual fins a obtenir un zambaglione espès com una crema.
Es verteix el motlle en una font i es cobreix amb el zambaglione.
Serveixi's fred o calent.
Re: Postre d'Arròs amb fruita confitada i Zambaglione
Ja m'invitaràs quan ho facis....
Invitat- Invitat
Pàgina 1 de 1
Permisos d'aquest fòrum:
No pots respondre a temes en aquest fòrum
09/06/23, 02:16 am por VlCTUR
» Un Joc Divertit: VERITAT ò MENTIDA
29/02/16, 12:18 pm por VlCTUR
» ALFABETO EMOCIONAL...
23/09/15, 11:32 pm por VlCTUR
» El domini de les emocions, clau en el treball i fora d'aquest
22/09/15, 06:44 pm por VlCTUR
» M'han ajudat a eliminar un xic de burriqueria.
21/09/15, 11:01 pm por VlCTUR
» Música de la Terra
23/09/14, 09:46 am por VlCTUR
» Per a Pantera.
26/05/14, 03:25 am por VlCTUR
» Bona tarde de¨fret ivent
07/05/14, 02:56 am por VlCTUR
» Bon Fret i molta pluja
01/02/14, 02:33 pm por greta