Últimos temas
Eriçons d'ametlla i xocolata
2 participantes
Pàgina 1 de 1
Eriçons d'ametlla i xocolata
Molt fàcil. Agafeu ametlles tendres i les talleu a trossets allargats. A segons quines botigues ja les venen tallades així. Desprès poseu a fondre una pastilla de xocolata, que pot ser negra o amb llet (això va a gust del consumidor). Mentre es va fonent i en una paella amb una mica d'oli fregiu les ametlles que heu tallat, vigilant que no es cremin. Després agafeu aquestes ametlles i les aboqueu dins del bol a on teniu la xocolata ja desfeta.
Ara amb una cullera, agafeu cullerades de les ametlles amarades de xocolata, i n'aneu fent muntanyetes de la mida d'una galeta, sobre una bandeja. Mireu que no hi hagi massa xocolata, i si convé escorreu una mica la cullera.
I ja està, deixeu que es refredi bé, i a menjar-se-les.
Ara amb una cullera, agafeu cullerades de les ametlles amarades de xocolata, i n'aneu fent muntanyetes de la mida d'una galeta, sobre una bandeja. Mireu que no hi hagi massa xocolata, i si convé escorreu una mica la cullera.
I ja està, deixeu que es refredi bé, i a menjar-se-les.
Sinuhé- Nombre de missatges : 1687
Fecha de inscripción : 16/01/2009
Re: Eriçons d'ametlla i xocolata
Els he fet i m'han resultat exquisits, tals com els que venen als millors forns dels pobles.
Subratllo el de "deixar-los refredar bé" ... fins a l'endemà a la nevera no estaran llestos.
Si els diposto directament sobre un plat, a l'endemà costa desenganxar-los. I pregunto ...
... quin remei de cuina hi ha per a que se separin fàcilment de la superfície on s'han abocat (les cullaradetes d'ametlla i xocolata fos)?
Paper d'estraça, potser ?
Mantega o algun anti-adherent natural?
Subratllo el de "deixar-los refredar bé" ... fins a l'endemà a la nevera no estaran llestos.
Si els diposto directament sobre un plat, a l'endemà costa desenganxar-los. I pregunto ...
... quin remei de cuina hi ha per a que se separin fàcilment de la superfície on s'han abocat (les cullaradetes d'ametlla i xocolata fos)?
Paper d'estraça, potser ?
Mantega o algun anti-adherent natural?
Re: Eriçons d'ametlla i xocolata
Una altra cosa. Jo vag fondre la tableta de xocolata, al Bany-Maria, (... ho dèia a les instruccions i jo m'ho crec, car amb la xocolata no s'hi juga, i el microones pot ser fatal per a aquesta recepta del Sinu.)
Pàgina 1 de 1
Permisos d'aquest fòrum:
No pots respondre a temes en aquest fòrum
09/06/23, 02:16 am por VlCTUR
» Un Joc Divertit: VERITAT ò MENTIDA
29/02/16, 12:18 pm por VlCTUR
» ALFABETO EMOCIONAL...
23/09/15, 11:32 pm por VlCTUR
» El domini de les emocions, clau en el treball i fora d'aquest
22/09/15, 06:44 pm por VlCTUR
» M'han ajudat a eliminar un xic de burriqueria.
21/09/15, 11:01 pm por VlCTUR
» Música de la Terra
23/09/14, 09:46 am por VlCTUR
» Per a Pantera.
26/05/14, 03:25 am por VlCTUR
» Bona tarde de¨fret ivent
07/05/14, 02:56 am por VlCTUR
» Bon Fret i molta pluja
01/02/14, 02:33 pm por greta