Catalunya Web
¿Quieres reaccionar a este mensaje? Regístrate en el foro con unos pocos clics o inicia sesión para continuar.
Últimos temas
» Perquè varem abandonar la Web ?
Eriçons d'ametlla i xocolata Icon_minitime09/06/23, 02:16 am por VlCTUR

» Un Joc Divertit: VERITAT ò MENTIDA
Eriçons d'ametlla i xocolata Icon_minitime29/02/16, 12:18 pm por VlCTUR

» ALFABETO EMOCIONAL...
Eriçons d'ametlla i xocolata Icon_minitime23/09/15, 11:32 pm por VlCTUR

» El domini de les emocions, clau en el treball i fora d'aquest
Eriçons d'ametlla i xocolata Icon_minitime22/09/15, 06:44 pm por VlCTUR

» M'han ajudat a eliminar un xic de burriqueria.
Eriçons d'ametlla i xocolata Icon_minitime21/09/15, 11:01 pm por VlCTUR

» Música de la Terra
Eriçons d'ametlla i xocolata Icon_minitime23/09/14, 09:46 am por VlCTUR

» Per a Pantera.
Eriçons d'ametlla i xocolata Icon_minitime26/05/14, 03:25 am por VlCTUR

» Bona tarde de¨fret ivent
Eriçons d'ametlla i xocolata Icon_minitime07/05/14, 02:56 am por VlCTUR

» Bon Fret i molta pluja
Eriçons d'ametlla i xocolata Icon_minitime01/02/14, 02:33 pm por greta


Eriçons d'ametlla i xocolata

2 participantes

Ir abajo

Eriçons d'ametlla i xocolata Empty Eriçons d'ametlla i xocolata

Missatge  Sinuhé 25/02/10, 02:30 pm

Molt fàcil. Agafeu ametlles tendres i les talleu a trossets allargats. A segons quines botigues ja les venen tallades així. Desprès poseu a fondre una pastilla de xocolata, que pot ser negra o amb llet (això va a gust del consumidor). Mentre es va fonent i en una paella amb una mica d'oli fregiu les ametlles que heu tallat, vigilant que no es cremin. Després agafeu aquestes ametlles i les aboqueu dins del bol a on teniu la xocolata ja desfeta.
Ara amb una cullera, agafeu cullerades de les ametlles amarades de xocolata, i n'aneu fent muntanyetes de la mida d'una galeta, sobre una bandeja. Mireu que no hi hagi massa xocolata, i si convé escorreu una mica la cullera.
I ja està, deixeu que es refredi bé, i a menjar-se-les.
Sinuhé
Sinuhé

Nombre de missatges : 1687
Fecha de inscripción : 16/01/2009

Tornar a dalt Ir abajo

Eriçons d'ametlla i xocolata Empty Re: Eriçons d'ametlla i xocolata

Missatge  VlCTUR 14/06/10, 05:47 am

Els he fet i m'han resultat exquisits, tals com els que venen als millors forns dels pobles.


Subratllo el de "deixar-los refredar bé" ... fins a l'endemà a la nevera no estaran llestos.
Si els diposto directament sobre un plat, a l'endemà costa desenganxar-los. I pregunto ...

... quin remei de cuina hi ha per a que se separin fàcilment de la superfície on s'han abocat (les cullaradetes d'ametlla i xocolata fos)?

Paper d'estraça, potser ?
Mantega o algun anti-adherent natural?
VlCTUR
VlCTUR

Nombre de missatges : 817
Fecha de inscripción : 15/01/2009
Edad : 58

http://www.cagabandúrries.cat

Tornar a dalt Ir abajo

Eriçons d'ametlla i xocolata Empty Re: Eriçons d'ametlla i xocolata

Missatge  VlCTUR 14/06/10, 05:50 am

Una altra cosa. Jo vag fondre la tableta de xocolata, al Bany-Maria, (... ho dèia a les instruccions i jo m'ho crec, car amb la xocolata no s'hi juga, i el microones pot ser fatal per a aquesta recepta del Sinu.)
VlCTUR
VlCTUR

Nombre de missatges : 817
Fecha de inscripción : 15/01/2009
Edad : 58

http://www.cagabandúrries.cat

Tornar a dalt Ir abajo

Eriçons d'ametlla i xocolata Empty Re: Eriçons d'ametlla i xocolata

Missatge  Contenido patrocinado


Contenido patrocinado


Tornar a dalt Ir abajo

Tornar a dalt


 
Permisos d'aquest fòrum:
No pots respondre a temes en aquest fòrum